Leif StubkjærForedrag

Ukendt ø-rige

På rejse i Filipinerne

I Stillehavet ud for Asiens kyst ligger Filippinerne, et land, som udgøres af ca. 7.000 øer. Kun et beskedent antal danskere besøger landet, og af uforståelige årsager hører vi sjældent om det. Uforståelige fordi Filippinerne har så meget at byde på. Både hvad angår natur og kultur. Her findes et stort spektrum af landskaber og naturfænomener: Pragtfulde sydhavsøer, høje bjerge, jungler, aktive vulkaner, skønne koralrev og meget mere.

Her har mennesket skabt verdens 8. vidunder: Årtusindgamle, kæmpemæssige anlæg af risterrasser, men også et mareridt af en storby i form af hovedstaden Manila. Her leves livet på et utal af måder, fra det vilde forretningsliv i byen til urbefolkningens traditionelle liv i hengemte landsbyer. En god del af denne mangfoldighed af natur og kultur portrætteres i dette flotte og underholdende foredrag.

Foredragene er bygget op omkring lysbilleder af høj professionel kvalitet. De flotte dias fremvises på en 2 m bred skærm og medvirker stærkt til at gøre foredraget til en spændende og æstetisk oplevelse.

Varighed: 1½ – 2 timer