WaqasForedragsholder

Waqas

waqas bifald

Waqas udgør en tredjedel af bandet Outlandish, der er et af Danmark største musikalske navne. Han har stået på scener fra New York til Mumbai og Tønder og har solgt over en million plader på verdensplan. Han gør sig i sang som rap og har en kreativ pen, men Waqas har andet på hjertet end sin musikalske karriere. Han er født ind i en typisk indvandrefamilie, hvor kreativitet er en hobby, ikke en levevej. Men han lod ikke hobby være hobby, men gjorde det til sit et og alt.

I sine foredrag tager Waqas udgangspunkt i sin egen opvækst og bandets karriere. Han tager fat om problemerne og udfordringerne ved at vælge en anden vej end den, ens forældre havde tiltænkt sig. Hvor vigtigt det er at have den næsten altafgørende støtte og accept fra dem. Waqas fortæller om at gå imod strømmen og arbejde benhårdt for at opnå sine drømme.

Waqas kommer ind på tunge emner som integration, kultur, religion, identitet, motivation og succes, men tager brodden af det personlige med komiske anekdoter. Han skærer ind til benet, hvor andre pakker ind i høflige fraser.