Nyheder

Ekstremløber med begge ben på jorden

Mød en af Foredragsportalens nyeste foredragsholdere, Kristina Schou Madsen. Når man møder hende er det ikke til at tro, at hun har gennemført nogle af verdens hårdeste løb. Men det har hun og det beviser blot, at evnen til at gennemføre ikke nødvendigvis er bundet op på fysikken.

Med 80-100 ugentlige træningskilometer fejler fysikken ikke noget og Kristina Schou Madsen kan løbe de fleste trætte. Med en baggrund med boksetræning begyndte hun for 9 år siden at løbe. Og hun har ikke kigget sig tilbage siden. Udover selv at deltage i løb har hun de sidste år også udviklet og afviklet forskellige løb for motionister som Kolding City Trail, Kolding Night Trail og Kolding Light Run.

DCIM101GOPRO

På hendes eget løbe-CV står ekstrem-løb som JungleUltra, Everest Marathon og VM i trailløb i 2016. Der var Kristina Schou Madsen i øvrigt eneste gennemførende kvinde på en rute på 85 km og med 5.000 højdemeter!

Det er samtidig en erfaren formidler I kan booke til et arrangement. Kristina Schou Madsen har de sidste fem år arbejdet som lærer – naturligvis på en idrætsefterskole – og har skrevet om løb i bl.a. LøbeMagasinet. Men den del af hverdagen parkeres nu da Kristina har besluttet sig for at gøre løbet til sin levevej.

Løbeerfaringen bruger Kristina Schou Madsen i sine foredrag, hvor hun både holder foredrag om oplevelserne men også holder inspirerende foredrag for erhvervslivet. Her lærer hun ledere, teams eller medarbejdere hvordan de kan tackle forandringer, tager beslutninger under pres og mentalt at vende en negativ reaktion til noget positivt.

Hendes eget mantra er:

  • Frihed: Løb giver en oplevelse af frihed – frihed til at løbe hvorhen du har lyst
  • Kontrol: Bevidstheden om at jeg styrer min krop og jeg ved, hvad jeg kan
  • Dedikation: At være passioneret for løb og med et mål for øje

Læs mere om Kristina Schou Madsen her:

https://foredragsportalen.dk/kristina-schou-madsen/