Er du indimellem usikker på, om du gør det godt nok som forælder?  Savner du følelsen af at være i tættere kontakt med dit barn? Er du i tvivl om, hvordan du bedst støtter dit barns udvikling? Forældreskab er en stor og vigtig opgave, og dette foredrag er til dig, der ønsker inspiration og værktøjer til at støtte dit barn i at blive gladere, mere tillidsfuld og ansvarlig.

I dette interaktive foredrag tager Nicolai Moltke-Leth udgangspunkt i sine erfaringer fra True North, der gennem de sidste år har haft flere tusinde unge igennem kurser i udvikling af sociale og personlige kompetencer. Familiens trivsel er at fællesprojekt, og hvis projektet skal lykkes, skal både forældre og børn blive bedre til at løse konflikter, lytte, lære af hinanden og udvikle sig sammen som familie.

Efter et par udbytterige timer er du klogere på, hvordan du lærer bedst og vil derigennem bedre kunne forstå og støtte dit barn. Du får nye strategier til at navigere trygt og sjovt sammen med dine børn i en travl hverdag.