For første gang siden den industrielle revolution står verden over for kolossale forandringer i den måde, vi producerer og forbruger energi på. Hvordan vil det gå denne gang? Bliver det en langtidsholdbar løsning, eller skal vi igennem endnu et århundrede med rovdrift på de naturlige ressourcer og halvfærdige løsninger på affaldsproblemerne?

Det er nogle af de spørgsmål, Jesper Berggreen prøver at besvare i dette foredrag, Tilhørerne vil blive provokeret til at tænke langsigtet og eksponentielt, hvilket ikke umiddelbart ligger til menneskets natur. Men nu er teknologien klar til at hjælpe os sikkert ind i en fremtid, vi har svært ved at forestille os. Har vi modet til at tage de rigtige beslutninger? Eller er det allerede for sent?

Vi kommer omkring den historiske udvikling inden for forskellige teknologier i energisektoren og transportsektoren, samt hvad dette betyder for vores umiddelbare miljø og fremtidens klima.

Jesper Berggreen forklarer tingene på en måde, så selv de mest komplicerede sammenhænge bliver til at forstå. Alle kan være med her. Alle bør tage stilling. Det gælder vores fælles fremtid.

Varighed: 45 minutter (inklusive debat).