Dette er kundens store tur. Det er det modsatte af fri leg, for her er emnet givet af dig/jer. Og det kan i sagens natur være hvad som helst. Det kan tillige være så længe som helst og endog også hvor som helst. Hvis man for eksempel har en virksomhed, der producerer kloakeringsløsninger til arktiske områder og er ved at forberede et arrangement for leverandørerne, og man så mangler et indlæg om hygiejnen i et historisk perspektiv, og man samtidig gerne vil have et rar dag, hvor alle føler sig godt tilpas, når de kører hjem, da er det en fortræffelig idé at ringe efter Anders Lund Madsen.

Ikke fordi han ved noget om hygiejne i et historisk perspektiv, men fordi han gerne vil finde ud af det – plus at han evner at gøre det både klogt og sjovt samtidig, og så får leverandørerne den gode oplevelse, man ønsker.

Anders Lund Madsen vil meget gerne have udfordrende opgaver, jo værre, jo bedre, og det er mere end okay at forvente formøder og eventuelle brainstorms i forbindelse med dette. Fordi han synes, det er sjovt. Og fordi han holder af at lære nyt. Og fordi han er virkelig god til at formidle.