Nicolai Moltke-Leth udfordrer og aktiverer deltagerne/virksomheden gennem det ultimative inspirationsforedrag med musik, billeder og øvelser.

Foredraget er en vitaminindsprøjtning, der motiverer dig til at udnytte dit fulde potentiale, bryde med frygt og tage ansvar for dit eget liv. Du inspireres til at hæve din mentale overlægger og forvandle hverdagens problemer til udfordringer. Frygten for at fejle, for forandringer, for afvisningen eller endda for succes dræber mange initiativer og holder de fleste fast i en tilstand, der hverken gavner den enkelte eller omgivelserne.

De færreste af os har gennem vores uddannelse lært, hvordan vi skal bruge vores sind for at skabe den succes, vi ønsker.
Skal du have den fulde styrke tilbage i dit liv, bliver du nødt til at træde gennem din frygt. Du har evnen og ansvaret til at styre din tilstand hvert øjeblik – desværre har mange af os glemt hvordan.

Hvis du ønsker at ændre dybtliggende vaner, kræver det mere end viljestyrke og små forandringer i hverdagen. Først når du begynder at sætte nye standarder og ændre din selvopfattelse, lærer du at bryde de gamle mønstre. Den største udfordring er derfor ikke at acceptere nye veje, men at glemme de gamle.

Det, der adskiller os som mennesker, er ikke, hvad vi kan, men hvad vi er VILLIGE til at gøre. Tag udfordringen op og kys den gamle verden farvel.