Sammen med stress er udbrændthed et af de mange symptomer, der siges at udspringe af et dårligt arbejdsmiljø. Især i arbejdet med andre mennesker optræder fænomenet ofte. Hør hvordan Anna Marie Aggerholm som behandler/underviser passer på sig selv fysisk, følelsesmæssigt og mentalt til forebyggelse af udbrændthed, samtidig med at hun bidrager positivt til andre menneskers livskvalitet. Anna Marie Aggerholm deler ud af sine erfaringer fra arbejdet med alkoholikere samt nyopdagelser omkring sig selv, da hun blev ædru.

Foredraget beskriver også sammenfald af symptomer mellem den afhængige og den medafhængige, ligesom der gives svar på spørgsmålet om, hvordan man imødegår den uundgåelige manipulation fra alkoholikerens side.

Udbytte for målgruppen: En forståelse af at det gælder om at holde fast i sig selv for ikke at blive hvirvlet ind i afhængighedens spiral, hvor man selv mister overblikket. Svar på forskellen mellem empati og sympati, og hvordan man undgår at overtage ansvaret fra andre, der selv er i stand til det.

Varighed: 2 timer.