Alle kan lære at vende stress til positiv energi. Og siden det er et faktum, at hver 5. dansker får arbejdsevne og livskvalitet ødelagt af stress, har mange behov for reel viden om det forbandede stresshormon, der har sin egen lille motor, der ikke lader sig stoppe af hjernen eller viljen.

Foredraget udstyrer deltagerne med værktøjer, det tager sekunder at bruge. Og de virker, som denne mail fra souschef Anja Glistrup Lund, Holstebro Kommune, illustrerer:
“Tusind tak for et fantastisk foredrag om stress. Vi er alle enige i, at det var lige, hvad vi trængte til! Gode redskaber, som alle kan bruge og forstå. Dette at kunne afkode egen og andres stress har gjort, at vi nu kan støtte hinanden i dagligdagen. Det er fantastisk at se folk blomstre igen, og jeg kan høre på mange af mine kollegaer, at de føler sig fyldt med energi, når de arbejder med den nemme visualiseringsteknik. Alle er i dag bevidste om at møde på jobbet med et åbent og positivt sind. Vi er alle dybt taknemmelige og glæder os til at samarbejde omkring værktøjerne. Du er en meget inspirerende kvinde.”

En reaktion

  1. Pingback: Populær foredragsholder med livserfaring - Foredragsportalen