Med udgangspunkt i Guldfirerens historie sætter Eskild fokus på samarbejde, feedback og målsætninger individuelt og i forhold til holdet.

Guldfireren er en af dansk idræts allerstørste succeser. Fra 1994-2012 har Guldfireren vundet mange medaljer ved enten VM eller OL og ni gange har det været af den fineste karat – GULD. Eskild Ebbesen har som den eneste været med på Guldfireren i alle årene og været en ¼ af samarbejdet i verdensklasse.

Eskild Ebbesen fortæller om hemmelighederne bag succesen, som på mange måder er sammenlignelig med det at opnå succes i erhvervslivet.

Foredraget er et kig ind bag kulissen til det professionelle sportsforum med konkurrencer i hele verden, nærkampe og spændende opløb, sjove historier fra felten og følelsen af at vende hjem med guld. Et liv med succes som professionel atlet, familiefar og selvstændig erhvervsdrivende er blevet levendegjort af Eskild Ebbesen, men det har krævet sin del. Der kan være tider, hvor man skal kæmpe for en sag til en uforholdsmæssig lille fortjeneste og stadig holde fast ved sit mål, man er nødt til at prioritere, men også engagere sig i alt det, man ønsker at få ud af livet.