Kristina Schou MadsenForedrag

The Everest Marathon

Foredraget bringer dig med en tur til verdens højeste tag omkring Himalaya og fortæller historien om en dengang uerfaren ekstremløber, der tilbragte tre måneder i Nepal og Tibet for at træne og udfordre sig selv med verdens højeste maraton, The Everest Marathon.

Kristina Schou Madsen oplevede den smukke nepalesiske og tibetanske natur på tætteste hold, og hun beretter levende med billeder og videoer om op- og nedture med f.eks. hospitalsindlæggelse med højdesyge i Tibet og akillesseneproblemer, mødet med nye kulturer og leveformer, ekstrem fattigdom, om det at færdes og træne i højderne, at få venner for livet og om at gennemføre et af verdens hårdeste maratons.

Et af klodens hårdeste maratons, hvor man selv skal trekke til start nær Everest Base Camp i lave iltmængder 5200 meter over havets overflade med -18 graders kulde. Løbe gennem flere klimazoner i en fuldstændig overvældende natur og ekstrem teknisk underlag med op- og nedstigninger på bjerge til målstregen i 3400 meters højde og +32 grader i den lille by Namche Bazar.

Kom og oplev et nærværende foredrag med en eventyrer, der fik en oplevelse for livet, og som ydermere bragte hende en topplacering. Gennemførelse af The Everest Marathon gav Kristina interessen for at udfordre det, der sker med én, når man udsættes for et stort mentalt og fysisk pres. Hvordan holder man fokus? Hvordan træffer man de bedste beslutninger i pressede situationer? Og hvordan kommer man videre efter det forkerte valg? Kristina giver sit bud på nogle af disse spørgsmål, og hun kobler det til andre situationer i hverdagen, hvor man som almindeligt menneske til tider møder udfordringer.