Christine forsøgte ad mange gange, at komme ud af sit misbrug med antabus men uden held. Og det var først da hun gav slip på tanken om, nogensinde at drikke igen, og fandt et fællesskab hvor hendes forandring for alvor kunne begynde.

Hun har været ædru i tre år et halvt år nu, og har ikke lyst til at drikke igen. For at nå hertil, har Christine været nødt til at være meget åben omkring hendes misbrug både overfor sin familie. Men også udadtil i en branche hvor alkohol ofte bliver hyldet (hendes mand er pt. med i en film der er oscarnomineret med titlen DRUK).

Christine har vægret sig meget ved, at skulle fortælle offentligt om denne side af sig selv og har været så bange for udstødelse og udskamning. Netop derfor har det været magtpåliggende for hende, at lægge kortene på bordet, så andre der måske sidder derhjemme med den samme sygdom og skam, kan se at de ikke er alene.

Christine vil tale om den enorme vrede der for hendes vedkommende har ligget til grund for alkoholismen, og med sjove og sikkert også rædselsvækkende historier, fortælle om hvordan hun har fundet en vej i verden med den sygdom i bagagen .