Musikalsk foredrag

Musik og menneskelige overvejelser. Sang, oplæsning, gerne debat og i al fald mindst en kinddans til de nye og gammelkendte sange som ”En sømand som dig”, ”Sotto Voce” og ”Holder øje med dig”. Under alle omstændigheder tonerne af en række af Elisabeths sange, som hun vil synge live til medbragt orkester på USB-stik.

Og så snakkes der indimellem. Om tilværelsens mange inspirerende nuancer og facetter i forholdet mellem mænd – kvinder – børn – omsorg – kærlighed – seksualitet – liv – død – sorg og glæde. Livets vilkår, og hvad vi kan gøre noget ved og ikke gøre noget ved af alt det, som kræver både rettidig omhu – men også en rettidig ømhed, hvis det skal gøre ordentligt, så vi kan inspirere hinanden.

Elisabeths nye koncertforedrag Rettidig Ømhed (opkaldt efter Elisabeths seneste og meget velmodtaget album fra 2017) er derfor hverken koncert eller foredrag, men både musik ord og levende samtale. I et møde, hvor der bruges en time til halvanden i selskab med hinanden med overvejelser om liv, død og tidens gang samt en god del af Elisabeths sange fra 40 år i populærmusikkens tjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *