Foredrag for forældre om unge og stoffer
”Stoffer? Det er i hvert fald ikke relevant for mit barn”, tænker de fleste forældre til unge, som passer sin skolegang og går i seng på et fornuftigt tidspunkt om aftenen – taget deres alder i betragtning. Virkeligheden kan desværre være anderledes.

I dette foredrag for forældre vil foredragsholderen Julius Mygind fortælle om, hvad man bør være opmærksom på i forhold til unge og narkotika. Som noget af det vigtigste vil han under forældreforedraget tale om den gode dialog og kontakt med sin teenager, samt hvordan man kan støtte den unge til at blive den bedste udgave af sig selv.

”Stoffer er en del af teenagelivet på linje med alkohol og sex. Men mange forældre lukker øjnene for unges adgang til blandt andet hash og kokain.” – Julius Mygind

Hvordan kan vi støtte vores unge til at blive den bedste udgave af dem selv?

Dette foredrag for forældre henvender sig til enhver mor og far, som har teenagerbørn og gerne vil forbedre kontakten med dem samt støtte de unge i at blive de bedste udgaver af dem selv. Under forældreforedraget kommer Julius ind på problematikker som de unges møde med alkohol, sex og stoffer samt familiens og den ægte dialogs betydning for de valg, de unge træffer.

Forældreforedrag om stoffer og unge

Dette foredrag for forældre bliver afholdt af coach og foredragsholder Julius Mygind, som hjælper unge med at finde den motivation og styrke, det kræver for at modstå fristen til at prøve stoffer. Forældreforedraget baserer på Julius’ og hans families erfaringer i forbindelse med hans tidligere stofmisbrug. Under foredraget for forældre fortæller Julius om de mange aspekter ved teenagealderen i en verden, hvor narkotika er tilgængeligt overalt.

Med dybe indsigter i problematikker som det sociale og faglige pres, en moderne teenager oplever, og den angst, der er forbundet med vores konkurrencesamfund, belyser Julius i forældreforedraget, hvad en teenagers hverdag i virkeligheden kan være fyldt med.

Forældreforedraget sætter stofmisbrug i et nyt perspektiv og gør det klart, at mødet med narkotika desværre er en del af teenagerhverdagen i et større omfang, end mange forældre tror. Ifølge Julius er stoffer nemt tilgængelige uanset alder, og de bliver brugt – af nysgerrighed, for sjov, eller som et selvhjælpsmiddel.

Intentionen bag dette foredrag for forældre om stoffer og teenagere er at åbne op for det tabubelagte emne, mange forældre helst vil tage afstand fra. Opfordringen i forældreforedraget lyder på, at vi skal ændre vores syn på stoffer. Dermed bliver vi også i stand til at støtte vores børn igennem den hårde teenagalder, og beholde kontakten.

Foredrag for forældre om teenagere og narkotika indeholder

I forældreforedraget taler Julius Mygind blandt andet om, hvordan hans forældre håndterede hans møde med alkohol og stoffer og senere misbrug. Han deler ud af sine erfaringer om, hvad der virkede, og hvad der ikke virkede, samt sætter fokus på, hvad vi kan gøre for at lære de unge at vælge rusmidler fra.

Foredragsholderen er uddannet coach og baserer sit foredrag for forældre på flere års erfaringer og samtaler med tusindvis af unge samt deres forældre landet over. Hans personlige historie og fortællingen om, hvordan hans forældre oplevede hans relation til stoffer, gør dette forældreforedrag både tankevækkende, rørende, og forandringsskabende.

Book dette foredrag for forældre, og lad forældrene blive klædt bedre på til at håndtere de til tider anspændte samtaler om stoffer med deres teenagere. Dette foredrag for forældre gør publikummet klogere på, hvordan stoffer sniger sig ind i en teenagers hverdag, hvorfor og hvordan de gør det, samt hvordan man som forælder kan have en vedvarende kvalitetskontakt med sin unge.

Hvorfor booke et forældreforedrag om stofmisbrug?

Som forældre kan det være udfordrende at røre ved emnet narkotika i forbindelse med sit barn. Tanken, om at ens teenager kan have noget med stoffer at gøre, udfordrer ens syn på sig selv som forælder – og kan dermed være tabubelagt.

Dette foredrag for forældre er højt anbefalet, fordi det afmystificerer emnet unge og stofmisbrug. Forældreforedraget er med til at ændre det udbredte syn om, at stoffer er noget, kun de andre tager – det syn, som danner rammer for, at forældre ikke taler med deres unge på en effektiv vis.

Book dette foredrag for forældre for at mindske den mentale afstand mellem forældrene og emnet stoffer og åbne op for, at forældrene kan have kvalitetskontakt med teenagerne.
Booking af foredrag for forældre

Er du interesseret i at booke dette forældreforedrag om unge og narkotika? Kontakt os, og lad os hjælpe dig med bookingen af foredraget for forældre allerede nu. Du kan starte med at udfylde felterne ovre i højre side – skriv venligst i kommentarfeltet, at du ønsker booking af foredraget for forældre.

Når vi har modtaget din foredragsbooking, kontakter vi både dig og foredragsholderen og går i gang med at arrangere forældreforedraget.

Har du spørgsmål til dette foredrag for forældre?

Hvis du har nogle særlige ønsker eller spørgsmål til foredraget for forældre om teenagere og stoffer, hold dig ikke tilbage med at kontakte os på e-mail eller telefon – du finder dem i bunden af siden. Vi vil med glæde fortælle dig mere om forældreforedraget og hjælpe med at afklare alt det, du måtte være i tvivl om.

Vi glæder os til at høre fra dig.”