julius-mygind-bifald

Del på:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Julius Mygind

Coach og foredragsholder for skoler, forældre og unge.

  • Om Julius Mygind
  • Foredrag
  • Anmeldelser

Julius Mygind er en inspirerende foredragsholder og coach, som specialiserer sig inden for ungdomsområdet og holder foredrag for skoler og institutioner, forældre og unge. Han arbejder med især for teenagere aktuelle emner som selvtillid, selvværd, stress, rusmidler og stofmisbrug.

 

Foredragsholder for skoler og institutioner

Foredragsholderen Julius Mygind er exceptionelt god til at skabe kontakt med det unge publikum i skoler og institutioner. Han inviterer eleverne i folkeskolen og ungdomsuddannelser til sammen at tale om de følsomme emner, som præger unge mennesker i teenagealderen. Tvivlen på sig selv, usikkerheden, de svære valg, man skal træffe som teenager, og det pres, man oplever både socialt, fagligt og i familien er blot nogle af de foredragsemner, Julius beskæftiger sig med. ”Jeg mener, at folkeskoler og ungdomsuddannelser har et særligt ansvar for at snakke til eleverne, så de får lyst til snakke.” I sine foredrag sætter Julius Mygind spørgsmålstegn ved de krav og forventninger, den unge generation skal leve op til, og taler åbent om stress og følelsen af aldrig rigtigt at passe ind. Julius deler ud af sine erfaringer og historie, diskuterer faktorer som de sociale mediers indflydelse på de unges selvværd, og bringer emner som sex og stoffer frem i lyset.

 

Foredragsholderens baggrund

Julius Mygind er søn af Lise Mühlenhausen og skuespilleren Peter Mygind. Han voksede op i trygge rammer med begge forældre og lillebror til stede, men det var ikke nok for at hjælpe ham igennem udfordringerne i teenagealderen. Som fjortenårig blev Julius overfaldet to gange. Senere fik han diagnosen ADHD. Det første afgørende vendepunkt i hans ungdomsliv kom, da han afprøvede hash.

 

Foredragsholderen var selv en teenager med stofmisbrug

Allerede i 7. klasse begyndte Julius at ryge hash. Det startede som festrygning med vennerne og blev til en vane samt pusterum fra den urolige teenagerhverdag. Rusmidlerne begyndte langsomt at fylde mere og mere: Julius eksperimenterede med kokain, amfetamin, Ecstasy og MDMA. ”Det eneste, vi tænkte på, var stoffer, og at vi skulle … forsvinde fra hverdagen.” Mens stofferne langsomt overtog Julius’ hverdag, isolerede han sig fra familien, og omgangskredsen begyndte at tage afstand fra ham. Den unge Julius fik depression og angst – han kunne ikke længere klare skolen og droppede ud af sin ungdomsuddannelse. Det, der startede med joints, udviklede sig til et langvarigt stofmisbrug med alvorlige konsekvenser for den kommende foredragsholder. Det endte heldigvis godt, og nu holder Julius foredrag for teenagere om sin vej ind og ud af stofmisbrug.

 

Fra stofmisbruger til coach og foredragsholder

Julius fik hjælp med sit stof- og hashmisbrug, da hans kommune initierede et samarbejdsprojekt mellem skole, sociale myndigheder og politi (SSP). Siden 2015 har Julius Mygind holdt foredrag, uddannet sig som coach, og som en sund rollemodel hjulpet teenagere til at navigere i livet i den unge alder. Som han selv siger, han vil tilbyde de unge det fokus og mindset, han selv manglede som ung. Du kan læse mere om Julius Mygind og stoffer hos DR »

 

Foredrag med Julius Mygind

Book denne foredragsholder til din skole eller institution, og få et alsidigt informativt foredrag om de mest aktuelle emner for unge mennesker i skolealderen. Julius Myginds foredrag omfatter på nuværende tidspunkt følgende tre emner: Unge og stoffer – vejen ind og ud af et misbrug Motivation og selvtillid i den unge alder Kommunikation mellem forældre og unge Du kan læse mere om foredragenes indhold under foredrag, ovre i højre side.

 

Hvorfor booke Julius Mygind som foredragsholder?

Foredragsholderen Julius Mygind har for unge mennesker relevante og værdifulde erfaringer, som han baserer sine foredrag på. Han er inkluderende, involverende og motiverende. Julius’ foredrag er informative og personlige, hvilket gør, at både unge, forældre og lærere kan relatere til dem og få inspiration samt stof til eftertanke. Læs mere om Julius Myginds erfaringer og synspunkter i Jyllands Posten »

 

Hvordan er Julius som foredragsholder?

I sine foredrag bruger Julius Mygind både sine personlige erfaringer og professionelle værktøjer. Foredragsholderen stiller mange spørgsmål til sit publikum – på den måde får han alle til at tage stilling og blive involveret i foredragene. Julius Myginds mission som foredragsholder er at hjælpe med at skabe positiv forandring i andres liv, uanset hvad de måtte kæmpe med, og uagtet hvilken situation de befinder sig i.

 

Booking af foredragsholderen Julius Mygind

Er du interesseret i at booke Julius’ foredrag? Foredragsholderbookingen starter her på siden. Udfyld formularen ovre i højre side, og Foredragsportalen vil hjælpe dig med booking af Julius Mygind som foredragsholder til din skole, institution eller virksomhed. Hvis du er i tvivl om, hvilket foredrag du skal vælge, eller har særlige ønsker til din booking af foredragsholderen Julius Mygind – tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alt omkring foredragsholderen Julius Mygind og booking af hans foredrag.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Mygind er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Julius Mygind ring til - tlf. 7026 0100

Unge og stoffer

Foredrag om misbrug – Unge og stoffer
”Det er ikke kun hippierne, der ryger joints, og det er ikke kun overklassen, der tager coke. Det er ALLE, der kan få fingre i stoffer i dag.”
Foredragsholder Julius Mygind
Foredrag om stoffer og stofmisbrug
Julius Mygind har en mission om at hjælpe teenagere med at træffe de hårde, men sunde valg. I sit hudløst ærlige foredrag om stoffer fortæller han sin egen historie om misbrug af rusmidler – fra hash til hårde stoffer – og forsøger på at give de unge det mindset, han selv manglede som ung.

Foredraget egner sig til teenagere og unge, forældre og skolelærere samt personale i undervisningsinstitutioner. Det anbefales også for organisationer, som arbejder med stofmisbrugere eller står for formidling af information om narkotika og stofmisbrug. Det er hér, med den personlige fortælling, man kan få informationen til at røre hjerter og dermed trænge igennem for at blive husket.

Indholdet i foredraget om narkotika og afhængighed
Foredragsholderens egne erfaringer med cannabis og narkotika startede, allerede da han var i syvende klasse. Han afprøvede hash for første gang som fjortenårig, og blev psykisk afhængig af den fra dag ét. I sit foredrag om stoffer fortæller Julius, hvordan det gav ham et afbræk fra tankerne på en helt anden måde, end alkohol kunne. Han fik trang til at ryge hash igen allerede dagen efter.

Det, der startede som en fest med vennerne, eskalerede til et dagligt misbrug, hvor det pludseligt ikke var nok med joints. I sit foredrag om narkotika fortæller Julius om, at han senere prøvede ecstasy og gik over til hårde stimulanser som kokain og amfetamin. Stofafhængigheden havde store konsekvenser for hans liv.

Foredraget belyser konsekvenserne af stofmisbrug
I sit foredrag om stofafhængighed fortæller Julius Mygind om, hvordan han med tiden isolerede sig fra familien, og vennerne begyndte at vende ham ryggen. Han fik depression og angst og kunne ikke længere klare sin uddannelse. Han droppede ud. Det, der slog alarm for ham, var en episode, hvor hans ven blev indlagt med en hashpsykose.

”Jeg mistede kontakten til en god ven, fordi han fik en hashpsykose. Det slog mig ret meget ud, for han blev virkelig syg. Han røg ind på den lukkede afdeling, og den dag i dag er han stadig indlagt ind i mellem.”
Julius vil i sit foredrag dele ud af sine erfaringer om, hvordan han kom ind i et stofmisbrug, og hvordan han kom ud af det igen. Foredraget belyser, hvordan et misbrug starter, hvordan det forløber sig, samt hvad det kræver at stoppe med at tage stoffer og blive uafhængig igen.
Foredrag for unge i skoler og institutioner
”Det er ikke før, man erkender, at man keder sig i skolen, er presset eller ked af noget, at man kan begynde at ændre på det.”

Foredragsholder Julius Mygind
I sit ærlige og personlige foredrag sætter Julius fokus på, hvordan vi kan hjælpe teenagere med at sige nej til narkotika i en verden, hvor hash og kokain er nemt at få overalt. Derudover taler Julius om, hvordan forældrene kan støtte og hjælpe de unge til et liv uden stoffer.
Julius’ foredrag er vedkommende, nærværende og inspirerende for unge og deres forældre samt personale i uddannelsesinstitutioner. Alle, som har lyst til at blive klogere på de unges vej ind og ud af et misbrug, er velkomne.

Hvorfor booke et foredrag om narkotika?
Stoffer er, ifølge foredragsholderen Julius Mygind, en del af de unges liv på niveau med sex og alkohol. I den alder er man nysgerrig og har det nemt med at tilegne sig nye vaner samt udvikle afhængigheder.
Ifølge Sundhedsstyrelsen er eksperimenter med stoffer et udbredt fænomen blandt de unge – især i alderen mellem 16 og 19 år. Hvis man kan bremse sin nysgerrighed og lade være med at afprøve rusmidler ind til man bliver 20, bliver chancen for, at man overhovedet vil prøve det, meget lille.
Derfor skal vi holde et vågent øje med de unge. Derfor skal vi blande os og støtte dem i at træffe de rigtige valg. Dette foredrag er et af de redskaber, man som en skole, institution eller forælder kan tage ansvar på.

Booking af foredrag for skoler og institutioner
Er du interesseret i at booke et foredrag om stofmisbrug til eleverne, forældrene eller personalet? Booking af foredraget for skoler og institutioner foregår her på siden.
Start med at udfylde formularen ovre i højre side, og skriv i kommentarfeltet, at du gerne vil booke et foredrag om unge og stoffer. Vi kontakter dig, lige så snart vi har fået din ansøgning og forhørt os med foredragsholderen - og vi hjælper dig hele vejen med bookingen af Julius’ foredrag om narkotika.

Har du spørgsmål til dette foredrag om stoffer?
Hvis du har spørgsmål til foredragsbookingen eller specielle ønsker til, hvordan Julius’ foredrag om stofmisbrug skal forløbe? Tøv ikke med at kontakte os via e-mail eller telefon, som du finder i bunden af siden. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål og guide dig, når du skal vælge det rigtige foredrag om narkotika for dine elever eller personale.

Unge og motivation

Dette foredrag omhandler udfordringer med skole, selvværd og selvtillid, mødet med sex og stoffer, samt bekymringer og refleksioner omkring fremtiden - og tilbyder de unge motivation til at blive den bedste udgave af dem selv.

Julius Mygind oplever i sit daglige virke som foredragsholder og coach, at ovenstående problematikker udgør en stigende udfordring for de unge, ikke mindst som konsekvens af de sociale medier. Mange unge føler, at de har "forkerte" tanker, og at ingen kan forstå dem. Foredraget inspirerer de unge til at finde deres egen indre stemme og motivation til at blive den bedste udgave af dem selv, for således at kunne skabe et sundt og solidt ståsted i livet. Når man som ung udvikler sin identiet, har man en tendens til at finde nogen, man kan spejle sig i. Med udgangspunkt i Julius' personlige historie og værktøjer som coach, tilbyder han de unge en sund og motiverende rollefigur.

Forældreforedrag

Foredrag for forældre om unge og stoffer
”Stoffer? Det er i hvert fald ikke relevant for mit barn”, tænker de fleste forældre til unge, som passer sin skolegang og går i seng på et fornuftigt tidspunkt om aftenen – taget deres alder i betragtning. Virkeligheden kan desværre være anderledes.

I dette foredrag for forældre vil foredragsholderen Julius Mygind fortælle om, hvad man bør være opmærksom på i forhold til unge og narkotika. Som noget af det vigtigste vil han under forældreforedraget tale om den gode dialog og kontakt med sin teenager, samt hvordan man kan støtte den unge til at blive den bedste udgave af sig selv.

”Stoffer er en del af teenagelivet på linje med alkohol og sex. Men mange forældre lukker øjnene for unges adgang til blandt andet hash og kokain.” - Julius Mygind

Hvordan kan vi støtte vores unge til at blive den bedste udgave af dem selv?

Dette foredrag for forældre henvender sig til enhver mor og far, som har teenagerbørn og gerne vil forbedre kontakten med dem samt støtte de unge i at blive de bedste udgaver af dem selv. Under forældreforedraget kommer Julius ind på problematikker som de unges møde med alkohol, sex og stoffer samt familiens og den ægte dialogs betydning for de valg, de unge træffer.

Forældreforedrag om stoffer og unge

Dette foredrag for forældre bliver afholdt af coach og foredragsholder Julius Mygind, som hjælper unge med at finde den motivation og styrke, det kræver for at modstå fristen til at prøve stoffer. Forældreforedraget baserer på Julius’ og hans families erfaringer i forbindelse med hans tidligere stofmisbrug. Under foredraget for forældre fortæller Julius om de mange aspekter ved teenagealderen i en verden, hvor narkotika er tilgængeligt overalt.

Med dybe indsigter i problematikker som det sociale og faglige pres, en moderne teenager oplever, og den angst, der er forbundet med vores konkurrencesamfund, belyser Julius i forældreforedraget, hvad en teenagers hverdag i virkeligheden kan være fyldt med.

Forældreforedraget sætter stofmisbrug i et nyt perspektiv og gør det klart, at mødet med narkotika desværre er en del af teenagerhverdagen i et større omfang, end mange forældre tror. Ifølge Julius er stoffer nemt tilgængelige uanset alder, og de bliver brugt – af nysgerrighed, for sjov, eller som et selvhjælpsmiddel.

Intentionen bag dette foredrag for forældre om stoffer og teenagere er at åbne op for det tabubelagte emne, mange forældre helst vil tage afstand fra. Opfordringen i forældreforedraget lyder på, at vi skal ændre vores syn på stoffer. Dermed bliver vi også i stand til at støtte vores børn igennem den hårde teenagalder, og beholde kontakten.

Foredrag for forældre om teenagere og narkotika indeholder

I forældreforedraget taler Julius Mygind blandt andet om, hvordan hans forældre håndterede hans møde med alkohol og stoffer og senere misbrug. Han deler ud af sine erfaringer om, hvad der virkede, og hvad der ikke virkede, samt sætter fokus på, hvad vi kan gøre for at lære de unge at vælge rusmidler fra.

Foredragsholderen er uddannet coach og baserer sit foredrag for forældre på flere års erfaringer og samtaler med tusindvis af unge samt deres forældre landet over. Hans personlige historie og fortællingen om, hvordan hans forældre oplevede hans relation til stoffer, gør dette forældreforedrag både tankevækkende, rørende, og forandringsskabende.

Book dette foredrag for forældre, og lad forældrene blive klædt bedre på til at håndtere de til tider anspændte samtaler om stoffer med deres teenagere. Dette foredrag for forældre gør publikummet klogere på, hvordan stoffer sniger sig ind i en teenagers hverdag, hvorfor og hvordan de gør det, samt hvordan man som forælder kan have en vedvarende kvalitetskontakt med sin unge.

Hvorfor booke et forældreforedrag om stofmisbrug?

Som forældre kan det være udfordrende at røre ved emnet narkotika i forbindelse med sit barn. Tanken, om at ens teenager kan have noget med stoffer at gøre, udfordrer ens syn på sig selv som forælder – og kan dermed være tabubelagt.

Dette foredrag for forældre er højt anbefalet, fordi det afmystificerer emnet unge og stofmisbrug. Forældreforedraget er med til at ændre det udbredte syn om, at stoffer er noget, kun de andre tager – det syn, som danner rammer for, at forældre ikke taler med deres unge på en effektiv vis.

Book dette foredrag for forældre for at mindske den mentale afstand mellem forældrene og emnet stoffer og åbne op for, at forældrene kan have kvalitetskontakt med teenagerne.
Booking af foredrag for forældre

Er du interesseret i at booke dette forældreforedrag om unge og narkotika? Kontakt os, og lad os hjælpe dig med bookingen af foredraget for forældre allerede nu. Du kan starte med at udfylde felterne ovre i højre side – skriv venligst i kommentarfeltet, at du ønsker booking af foredraget for forældre.

Når vi har modtaget din foredragsbooking, kontakter vi både dig og foredragsholderen og går i gang med at arrangere forældreforedraget.

Har du spørgsmål til dette foredrag for forældre?

Hvis du har nogle særlige ønsker eller spørgsmål til foredraget for forældre om teenagere og stoffer, hold dig ikke tilbage med at kontakte os på e-mail eller telefon – du finder dem i bunden af siden. Vi vil med glæde fortælle dig mere om forældreforedraget og hjælpe med at afklare alt det, du måtte være i tvivl om.

Vi glæder os til at høre fra dig."

Hvordan kan vi støtte vores unge til at blive den bedste udgave af dem selv - forældreforedrag

I dette foredrag, der henvender sig særligt til forældre, tager Julius Mygind fat på de unges udfordringer og deres forhold til stoffer og rusmidler.

Gennem hans virke som foredragsholder og coach baserer han foredraget på flere års erfaringer og samtaler med tusindvis af unge og deres forældre landet over, samt på hans egen personlige historie.

Julius Mygind taler blandt andet om, hvordan hans forældre håndterede hans møde med alkohol og stoffer og senere misbrug (hvad virkede, hvad virkede ikke) – og så sætter Julius fokus på, hvad vi kan gøre for at lære de unge at sige "nej" til rusmidler.

Få hjælp til at støtte og styrke dit barn igennem teenageåreneog få værktøjer til at hjælpe dit barn med at blive den bedste udgave af sig selv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Mygind er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Julius Mygind ring til - tlf. 7026 0100

“Nærværende og meget fængende foredrag! Julius har noget på hjertet og er en fantastisk formidler, som forstår at inddrage sit publikum med hud og hår i sin beskrivelse af et ungdomsliv med stoffer, brudte venskaber, løgne og de konsekvenser som det har medført. Julius formår at henvende sig til alle aldersgrupper i sit foredrag. Kan varmt anbefales!”
Ulrich Mehr
Unge- og Kulturcentret Halsnæs
“Vi havde et rigtig godt arrangement. Vi havde inviteret en rusmiddelkonsulent med fra vores lokale Rusmiddelteam med. Og derfor fik det et lokalt-præg! Publikum var blandet mellem forældre og unge. Nogle forældre kom desværre alene, da deres unge ikke ville med alligevel. Julius er en meget troværdig og god fortæller. Og da han er forholdsvis ung, kan de unge sagtens relatere til hans historie. Selv for en garvet SSP konsulent, var der ny og nyttig viden. Alle gik hjem med noget i bagagen. Og alle var glade for arrangementet. Heldigvis var der en flaske vand til alle. – For han var jo ikke til at stoppe igen :-) Planlægning og samarbejdet med Bifald Booking gik over al forventning :-)”
Ung Egedal
“Julius Mygind tryllebandt salen med sit store nærvær, og vi har efterfølgende fået så god respons på foredraget. Det, at han tog sig tid til at tale med publikum bagefter, var et stort plus.”
Inger Nygaard Kaas
Randers Bibliotek
“Et helt igennem gribende, bevægende og modigt foredrag.”
Marie Nightingale
Sorø Borgerskole

Uforpligtende forespørgsel

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)

Del på facebook
Del på linkedin
Bliv inspireret af os

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.