Thomas FlindtForedrag

Mindfulness

Ny energi og nye muligheder på jobbet i dag

Få helt nye øjne på dit potentiale – og få det bedste ud af de muligheder du allerede har. Oplev hvordan du med nærværets kraft kan løse og transformere opgaver på en ny og ikke-anstrengende måde.

Med mindfulness lærer du, at være åben for nuet og for dine nye muligheder. Når du bringer bevidst nærvær til din oprindelige måde at tænke og reagere på, er der en chance for, at du giver dig selv og dine nærmeste i hverdagen, nye muligheder. Du lærer med andre ord, at se dig selv, opgaverne og menneskerne omkring dig med nye og friske øjne. På den måde vil nye muligheder og nyt potentiale dukke op. Potentialet har hele tiden været der. Du er bare åben på en ny måde og får derfor ny energi, ny kreativitet og nye ideer.

Dette 2 timers foredrag veksler mellem teori og praksis. En teoretisk del omkring mindfulness principperne og det at leve med bevidst nærvær. En praktisk del med 2 korte meditationer.

Under foredraget kommer Thomas Flindt med flere eksempler på, hvordan man kan praktisere meditation, både i og udenfor hverdagens opgaver. Meditation er at opøve en ægte “time-out” hvor man slipper sindet og alt det der følger med en travl hverdag.

Varighed: 2 timer