Et humoristisk foredrag om livs- og arbejdsglæde.

Trænger du til en humoristisk opsang midt i hverdagens hamsterhjul med travlhed både på jobbet og i fritiden? Husker du at stoppe op og grine lidt af en verden, der forandrer sig konstant? Er det altid de andres skyld, at det ikke rigtigt kører for dig – eller kan du selv optimere din livs- og arbejdssituation, hvis du virkelig sætter alt ind på det? En gang imellem kan der godt være behov for at sætte den moderne foranderlige verden på pause og mores ved den.

Christine Feldthaus giver her en humoristisk opsang, hvor hun bringer skarpe råd om livs- og arbejdsglæde med det formål at sætte lidt mere pris på vores omverden. For nogen gange er det i højere grad vores egen situation, der skal optimeres frem for alle andres.

Få nogle skarpe bud fra Christine Feldthaus, hvordan livet her i andedammen måske kunne blive lidt mere værdsat. Og få nogle provokerende spark til at komme videre, hvis noget har sat sig på tværs i dit univers. Hverdagen kan sagtens føles som et gråtrist trummerum, hvor både arbejde og fritid bugner af opgaver eller ting, der skal gøres.