Stefan FønssForedragsholder

Stefan Fønss

Sønnen af den kendte radio- og tv-mand Sejr Volmer-Sørensen er en både spændende, underholdende og meget alsidig foredragsholder. Der er nostalgi for alle pengene, når Stefan Fønss fortæller om sin opvækst i 1940-50’erne, om sit spændende voksenliv og om sin fars enestående karriere.

I debatprogrammet kommer han vidt omkring med sine betragtninger om bl.a. underholdning før og nu, de store penge i professionel sport, livet før og efter to bypassoperationer, at overkomme to skilsmisser, opstart af to ”umulige” foretagender, Tupperware og Oriflame, det at blande sig i debatten via læserbreve, livskvalitet og Janteloven.

  

Referencer:

Roskilde avis:

Det var en yderst veloplagt Stefan Fønss, der besøgte sognegården i går. Tiden fløj af sted, mens han fortalte og fortalte om de mange mennekser, han havde mødt under sin opvækst. Ældre sagen i Ramsø havde virkelig ramt plet ved at arrangere ham, ikke alene til hyggemødet i går, men også til yderligere et par hyggemøder senere på året. Tilskuertallet vidnede også om, at man her havde fået fat i en formidabel fortæller.